Comparteix-nos amb els teus

Alumnes de l’escola la Pabordia

El passat 11 de maig al matí, els alumnes de cinquè del bosc de la pabordia es van convertir en jurat del prestigiós premi Atrapallibres, que defineix l’obra literària (infantil i juvenil) guanyadora en diferents segments d’edat. Els alumnes, que havien treballat les tres novel·les finalistes a l’aula, van celebrar la votació definitiva a les nostres instal·lacions. El premi final es donarà a Manresa el pròxim 11 de juny.

La trobada amb els alumnes i professors del cinquè curs de l’escola de la Pabordia, a les nostres instal·lacions del local social, va ser una magnífica experiència personal. Vaig veure tot un seguit de noies i nois, molt motivats i millor organitzats.

Els primers a arribar, eren l’avançada. Venien amb les seves bosses de pa, tomates, oli i altres. Varen prendre possessió de les instal·lacions de la cuina i amb un tres i no res, tenien tots els esmorzars a punt.

Tot seguit, va començar, el que podríem anomenar la “campanya electoral”, amb una presentació, que cada un dels autors, que vàrem fer el seu “míting”, comentant l’obra i els motius dels personatges.

Tot seguit, s’inicia la votació de les obres., amb la identificació de cada votant, per finalment, dipositar la papereta a l’urna.

Mentre es produeix la votació, es pot veure en directe els resultats de l’escrutini, fins al recompte de l’última papereta.

Abans de marxar, una altra avançada de nois i noies, varen deixar la cuina neta i la sala escombrada.

La nostra felicitació a tots els alumnes i professors participants. Excel·lent trobada que ens agredia que poguéssiu repetir més sovint.

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari