La Festa Major 2022

Sopar de Festa Major i l'alcaldessa Marta Madrenas
Comparteix-nos amb els teus

Gràcies a tots

Un any més, hem pogut celebrar la nostra Festa Major de Sant Miquel. En tot cas un any, que ha tornat a entrar a la normalitat. Vull dir un any sense la terrible amenaça de la pandèmia de la COVID 19, que no ens ha deixat, però que ja es pot encarar amb una gran normalitat. Fins i tot hem recuperat la normalitat, que per la festa de Sant Miquel, a Palau-sacosta, ha de ploure, i això vol dir, aplicar canvis de plans a cada moment i vol dir, també, incomoditats per les persones que en cada moment ens volen acompanyar.

De la festa i de tots els seus actes, en parlem en detall, en uns quants articles, per separat, com poden ser la passejada pel bosc terapèutic de Palau-sacosta, el concurs de dibuix infantil, el concurs Palau té talent, el concurs de coques, el campionat de la botifarra, els gossos i Agility, el Pregó de la Festa Major, les sardanes i d’altres.

En tot cas, aquest article el vull dedicar a la gent que cada any treball molt de valent, perquè tota la festa sigui un èxit i de nou un bon record, un any més.

JUNTA I COMISIO DE FESTES

Aquesta foto mostra la major part dels companys que han participat, tot i que alguns aquest no hi eren. En tot cas, en sembla important, mostrar-vos els cuiners i la “cuina” de la festa major

ELS CUINERS
PLA B DELS OPAR PER 150 PERSONES
Menjador improvisat, pel sopar de la festa major. Tot plegat unes 150 persones.
Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari