Festa Major 2023. Sant Miquel

Cartell Festa Major Sant Miquel 2023
Comparteix-nos amb els teus

Veïns i veïns de Palau-sacosta, és Festa Major.
Com cada any, a les acaballes de l’estiu, el nostre barri s’engalana per donar la benvinguda a Sant Miquel, el nostre patró.
Enguany, el cap de setmana del 29 i 30 de setembre, gaudirem un any més d’uns dies de celebració compartida, que uneix totes les generacions i forma part de la nostra identitat local, reivindicant les arrels com a poble que ha esdevingut barri.
Aquests dies són un punt de trobada de la comunitat, de compartir i celebrar amb els altres moments de retrobament, de converses al carrer amb els que feia temps que no veiem, de balls, de diversió per a petits i grans i sobretot de rialles. Moments que afavoreixen les reunions entorn d’uns actes culturals, esportius, gastronòmics i lúdics, que ajuden a afirmar la nostra existència com a col·lectiu.
La reivindicació de la festa major també és per commemorar història i tradició i alhora noves il·lusions i projectes, essent sens dubte, un dels esdeveniments més importants que organitza el barri de Palau-sacosta. La nostra festa és un bé comú que tots tenim la responsabilitat de tenir-ne cura i sobretot de protegir-la.
L’associació de veïns i veïnes ha treballat per fer realitat el desenvolupament d’aquests dos dies plens d’activitat i diversió i que intenta recollir totes les sensibilitats del barri.
Fem-la nostra, visquem-la i gaudim-la amb esperit festiu, respectuós i inclusiu amb totes les diversitats del municipal. Sortim al carrer amb el millor esperit, acumulem records i experiències, divertim-nos i passem-ho d’allò més bé, i compartim el nostre orgull de palauencs.
Tots i cada un de nosaltres som els protagonistes de la Festa, fem-la única i diferent i sobretot memorable.

FELIÇ FESTA MAJOR!!!

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari