Els joves i més joves

Children drawing and coloring
Comparteix-nos amb els teus

El conte de Reis.

Aquest nostre butlletí te l’objectiu d’informar de les novetats del barrí de Palau-sacosta. No sempre tenim noticies i no sempre es fàcil triar esdeveniments. Ara a l’hora de pensar en publicar quelcom sobre els joves i mes joves del barri, ens trobem que des de gener no hem tingut cap possibilitat de fer activitats per ells i no cal, que parlem de de les dificultats de tots tipus que la Covid19 ens ha portat fins ara, de tota manera deixeu que us expliquem una història , un conte si voleu, pels mes petits i els no tant.

Aquest dies de desembre, després de Nadal, vàrem contactar amb els representants dels Reis, per saber quin dia podria venir un dels seus patges, perquè tots els nens de Palau li poguessin donar personalment la seva carta.  

Es tractava de buscar un dia i posar-nos d’acord per tenir-ho tot a punt i en temps suficient,  per avisar el dia i l’hora a tothom.

Quina no va ser la nostra sorpresa, quan el cap dels patges, ens va fer saber que no podient venir a Palau. Aquests any eren molts menys, també tenien gent malalta i no hi havia manera de que poguessin estar a Palau,  

Semblava que ja no ens podien sortir les coses pitjor, quan un dels nostres companys de junta, en Guillem, va recordar que l’any passat, parlant amb uns dels patges majors, li havia deixat el seu telèfon mòbil, per unes gestions d’última hora.

 Érem el dia quatre de gener a la tarda, després de de dinar i en Guillem va fer la trucada. Primer, no hi havia maneres d’entendre el que deien, el final el Guillem que parla un anglès molt correcte, va aconseguir explicar el problema, tot i que les dificultats per venir els patges continuaven,  fins que finalment,  va ser el mateix Rei Gaspar que es va oferir per venir personalment, l’endemà a la tarda, una estona abans de començar la cavalcada a la nostra ciutat.

I així, és com per primer cop a la ciutat de Girona i a el poble de Palau-sacosta, va ser el mateix Rei Gaspar que va parlar i recollir les cartes de tots els nens i nenes.

I aquests es el conte de Reis, que tenim per explicar-vos i acompanyar de les fotos dels més petits. 

Concurs de Nadal. Els nostres cuiners.

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari